Bryllupsplanlægning med Weddii

Aldrig har det været nemmere at planlægge et bryllup – ja, nu kunne det godt lyde som om at jeg bliver gift i tide og utide, men det gør jeg ikke. Det jeg forsøger at sige, er at jeg skulle planlægge et bryllup for min datter, og da jeg selv blev gift, var det ikke bare lige så nemt. Jeg havde fået anbefalet lige at gå ind og kigge lidt på weddii.com bare som inspirationskilde, og det har været guld værd for mig. Jeg behøvede slet ikke at koncentrere mig om tjeklister og gule post-it sedler alle vegne, som jeg plejer, når jeg er i gang med et projekt. Det var som at have en bryllups agent eller personlig planlægger ved sin side – ikke bare var der den perfekte tjekliste, men der var også link til diverse leverandører, som jeg kunne tjekke ud om det var noget for os.

Weddii.com som hjælper

Genial ide, og så skal man ikke sidde og diskutere med den – det var rigeligt at tingene skulle vendes med min datter og kommende svigersøn. Men det gik smertefrit med Weddii, vi kunne sidde sammen omkring den store skærm – jeg havde koblet den til vores tv, så fik vi fik siden på storskærm. Vi sad sammen, og valgte sammen de ting der skulle være, og det der skulle til. Samtidig havde vi selvfølgelig et budget der skulle overholdes, men det var også noget weddii.com kunne klare. Så vi fik holdt vores budget, vi fik et fantastisk bryllup, alle var glade og tilfredse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.