Få repareret stenslag inden syn hos Alt Autoglas

Selvfølgelig skal man få repareret sine stenslag, og især dem der ligger inden for ens synsfelt – man kan få en anmærkning ved syn, og skal så sørge for at få det repareret alligevel, inden en bilen så igen skal til syn – og det koster selvfølgelig også lige lidt ekstra, hvis bilen ikke går gennem syn grundet et stenslag, som man vurderede ikke var ok. De fleste billister har i dag gratis reparation af stenslag på deres forruder på deres biler – og jeg tænker da at det også er med til at man får repareret et stenslag, før den revner og hele forruden så skal skiftes. Jeg ved ikke med andre, men jeg har oplevet at et stenslag pludselig begyndte at revne under min kørsel, for til sidst at blive så krakeleret, at jeg måtte stoppe i nødsporet og tilkalde hjælp med at få skiftet forruden.

Sådan udviklede mit stenslag sig på ruden inden reparationen

Jeg vil da opfordre alle jeg kender til ikke at havne i samme situation, og hellere få et godt tilbud hos Alt Autoglas hvis man ikke lige er forsikret imod stenslag – det er trods alt billigere end at få skiftet hele forruden. Jeg var heldig, der skete ikke mig noget – og jeg var heldig at Alt Autoglas kunne hjælpe mig så hurtigt som de kunne, så jeg hurtigt var videre – det var professionelle montører jeg mødte, og de var høflige og venlige i min frustrerede tilstand. De havde oplevet noget lignende før, og fortalte at jeg havde været meget heldig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.